esarfa crosetata – punctul secret

Share!

Este lucrata cu fir Alpin, croset nr. 3
Modelul de lucru : punct secret

Nota : la inceputul fiecarui rand am lucrat 2 ochiuri de punct secret (astfel pe margine va iesi drept), iar dupa ce am terminat de lucrat esarfa am revenit pe margine cu cateva ochiuri de punct secret pentru a-i da conturul.

Share!

Vio Written by:

4 Comments

 1. Anonymous
  07/05/2011
  Reply

  puteti va vog sa explicati punctul secret. multumesc

 2. Lenuta
  05/02/2013
  Reply

  Va rog sa imi explicati si mie punctul secret!!!sau e secret?am vazut intr-o mercerie vanzatoarea lucrand acest model si mi s-a parut super!!!Multumesc frumos!

 3. […] Nota : la inceputul fiecarui rand am lucrat 3 ochiuri de punct secret (astfel va iesi direct cu model pe margine), iar dupa ce am terminat de lucrat esarfa nu a mai trebuit sa revin pe margine pentru a-i da conturul ca la esarfa mov. […]

 4. Mihaela
  29/11/2015
  Reply

  Vreau sa va spun ceva. Am o munca destul de solicitanta, viata mea e f plina…si de ceva timp mi-am dorit s ama relaxez cumva…
  De mica mi-a placut sa crosetez, tricotez…si am zis sa reimprospateaz aceasta placere. DIn tot ce am vazut pe net…d-voastra sunteti de departe cel mai bun profesor. Sper ca munca d-vpastra sa fie recompesata pe masura si va multumesc din suflet ca impartasiti cu noi aceasta minunata meserie.
  Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *