mercerii online

Share!

Din pacate stau intr-un oras in care merceriile sunt foarte prost aprovizionate cu fire pentru crosetat si tricotat.
La capitolul fire groase pentru iarna sau medii tip alpin care merg primavara si toamna mai gasesti cate ceva ( dar nu prea de calitate si la preturi destul de mari), dar fire pentru vara, nimic.
Asa ca m-am apucat de cautat pe net, ceea ce este destul de greu de gasit, pentru ca cei ce se ocupa cu asa ceva nu livreaza decat cantitati mari.
Eu am reusit sa gasesc cate ceva, si voi posta aici link-urile, poate va sunt de folos.
Rog harnicutele care mai stiu alte site-uri sa le posteze la comentarii, iar eu voi completa post-ul cu “noutatile” trimise de voi.

http://www.pintrade.ro/
http://www.merceria.ro/store
http://kreativshop.ro/
http://www.ralf.ro/
mercerie din Constanta
http://www.7-pitici.ro/
http://firetricotat.ro/
http://firedetricotat.onlyyarn.com
http://fire-engross.shopmania.biz/

Share!

Vio Written by:

8 Comments

 1. 06/11/2010
  Reply

  Cu foarte mare placere!:)

 2. Anonymous
  08/11/2010
  Reply

  eu ma gandeam sa cumpar haine din magazinele second hand si sa le destram pentru a le putea lua firele. asa sigur as ajunge si la un pret mult mai mic. nu e o idee buna? de fapt sigur se gaseste prin sifnierul fiecareia cel putin un pulover tricotat pe care nu il mai purtam si care ar putea suferi transformari:)

 3. 10/11/2010
  Reply

  Este si asta o solutie dar eu nu stiu daca merita timpul pierdut cu reconditionarea firului. Sincera sa fiu, eu am incercat o singura data sa destram ceva facut de mama si m-am lasat pagubasa ca mai tare m-am enervat cu firul care se incurca sau se rupea; dar ce-i drept sunt unele fire care-s de calitate si merita reconditionate.<br />Daca-ti pui in practica ideea te asteptam sa vii sa ne spui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *