Diagrame pentru martisoare crosetate – TRIFOI

Share!

Crosetati martisoare?

Pentru ca ne apropiem de luna martie va voi arata, in urmatoarele postari, cateva diagrame pentru martisoare crosetate. Astazi aleg martisorul in forma de trifoi.

Sunt diagrame culese de pe google, dar am zis ca poate va inspira macar putin, si anul acesta veti darui celor dragi niste martisoare simple lucrate cu multa dragoste de voi.

Se pot croseta cu orice fel de fir, dar cred ca ar arata impecabil daca lucrati cu fire de bumbac si croseta adecvata grosimii firului.

Bineinteles ca pentru a-i imprima si mai mult ideea de martisor trebuie sa-i prindeti snurul rasucit in doua culori (alb si rosu) ce poate fi gata cumparat sau lucrat in casa.

Ca si variante optionale, i se poate atasa o agrafa pentru a fi transformat in brosa sau se poate aplica pe un carton lucios, cu inscriptia “1 Martie”, iar la final va arata  ca un martisor lucrat cu dragoste.

Eu inca nu am facut un tutorial video pentru vreunul dintre modele, deoarece mi se par destul de simple, dar daca intampinati greutati va astept cu intrebari si daca este cazul voi reveni si cu un tutorial.

 

martisoare crosetate cu diagrama - trifoi 3 martisoare crosetate cu diagrama - trifoi 4 martisoare crosetate cu diagrama - trifoi 5 martisoare crosetate cu diagrama - trifoi

Tu ce fel de martisoare daruiesti in luna martie?

Share!

Vio Written by:

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *