esarfa crosetata – punctul secret

Share!

Este lucrata cu fir Alpin, croset nr. 3
Modelul de lucru : punct secret

Nota : la inceputul fiecarui rand am lucrat 2 ochiuri de punct secret (astfel pe margine va iesi drept), iar dupa ce am terminat de lucrat esarfa am revenit pe margine cu cateva ochiuri de punct secret pentru a-i da conturul.

Share!

Vio Written by:

4 Comments

 1. Anonymous
  07/05/2011
  Reply

  puteti va vog sa explicati punctul secret. multumesc

 2. Lenuta
  05/02/2013
  Reply

  Va rog sa imi explicati si mie punctul secret!!!sau e secret?am vazut intr-o mercerie vanzatoarea lucrand acest model si mi s-a parut super!!!Multumesc frumos!

 3. […] Nota : la inceputul fiecarui rand am lucrat 3 ochiuri de punct secret (astfel va iesi direct cu model pe margine), iar dupa ce am terminat de lucrat esarfa nu a mai trebuit sa revin pe margine pentru a-i da conturul ca la esarfa mov. […]

 4. Mihaela
  29/11/2015
  Reply

  Vreau sa va spun ceva. Am o munca destul de solicitanta, viata mea e f plina…si de ceva timp mi-am dorit s ama relaxez cumva…
  De mica mi-a placut sa crosetez, tricotez…si am zis sa reimprospateaz aceasta placere. DIn tot ce am vazut pe net…d-voastra sunteti de departe cel mai bun profesor. Sper ca munca d-vpastra sa fie recompesata pe masura si va multumesc din suflet ca impartasiti cu noi aceasta minunata meserie.
  Sarbatori fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *